9,3
637 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Ten Have

9,3

637 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

zeer klantvriendelijk; steeds bereid te doen waar de klant om vraagt.

Anoniem
02-09-2014

geef nooit hoger cijfer

H.G. ten Have (Varsseveld)
26-08-2014

een 8 is een mooi cijfer

J J Migchelbrink (Silvolde)
21-08-2014

Eerlijkheid en betrouwbaarheid

J.Pouwels (Didam)
20-08-2014

goede service, vriendelijk personeel

Petra Seegers (Stokkum)
19-08-2014

Ik geef hier het gemiddelde tussen de twee verkopers.

Anoniem
13-08-2014

Om dat is goed

Anoniem
12-08-2014

klantvriendelijk en deskundig

Anoniem
11-08-2014

prima klantontvangst en service

Anoniem
11-08-2014

Je wordt nog als klant behandeld. Ze kennen je bij naam en je bent geen nummertje.

Henri Visser (Doetinchem)
06-08-2014

Bij een betrouwbare auto hoort een betrouwbare dealer, en dat is Ten Have.

Ton van Hoevelaak (Hummelo)
30-07-2014

prima ontvangst, goede service, denken met je mee. enz.

Anoniem
30-07-2014

Snelle, zeer goede en betrouwbare service, vriendelijke ontvangst en bejegening, helder in watgedaan wordt, overleg over extra s, alles volgens afspraak

Anoniem
30-07-2014

goede service, vriendelijk en snel in afhandelen vragen/maken afspraken

Anoniem
29-07-2014

gewoon prima zoals het hoort, geen klachten.

Anoniem
28-07-2014

Betrouwbaar, vriendelijk,

Anoniem
24-07-2014

Vriendelijke, leuke mensen die daar werken. Zeer klantvriendelijk.

Sofie Smith (Gendringen)
23-07-2014

Toyota Ten Have in Doetinchem is een zeer prettige garage, vanwege persoonlijke benadering, klantgerichtheid, service en kwaliteit, afspraak is afspraak, garantie is garantie, zetten graag een stapje extra en behandelen zelfs een occassion rijder die elders een Toyota kocht met alle egards van een "eigen" klant. Prima!

Casper van Hilten (Doetinchem)
21-07-2014

vriendelijk, voorkomend, kundig en kwaliteit

Cees Ellens (Doetinchem)
17-07-2014

Super Klantvriendelijk, leenfiets/auto, auto wordt schoongemaakt, duidelijke afspraken/uitleg

Anoniem
16-07-2014

Vriendelijkheid, service, eerlijkheid, ontvangst, behulpzaam. Ik heb meerdere auto's gehad van diverse merken en ik ben zeer tevreden over deze Dealer. Voel me daar serieus genomen en ze zijn altijd zeer vriendelijk. Kunnen de andere dealers (waar ik ooit auto heb gekocht) een voorbeeld aan nemen.

Ingrid Wildschut (Halle)
16-07-2014

ik ben hier zeer bekend, altijd vriendelijk verwelkomd, vlotte service (ook aan de telefoon), zeer deskundig personeel

Dhr. J. Schunselaar ('s-Heerenberg)
16-07-2014

Goede service, vriendelijke behandeling, alles keurig op tijd.

Henk Peters (Doetinchem)
08-07-2014

Vriendelijke en goed geschoold personeel.

Anoniem
08-07-2014

zeer duidelijk, goede behandeling aan receptie (gebeld over kosten reparatie) en in werkplaats. Leen auto ter beschikking.

Anoniem
08-07-2014

Wij hebben prima informatie vooraf gehad. De verkoopgesprekken waren zeer vriendelijk. De levering dreigde voor de tweede keer uitgesteld te worden. De tweede keer zou dramatisch geweest zijn voor onze vakantie. De dealer heeft er persoonlijk voor kunnen zorgen dat toyota nederland de auto toch tijdig kon afleveren. Hulde voor zijn inzet!

Anoniem
03-07-2014

Vriendelijkheid en goede, snelle service

Anoniem
30-06-2014

Goede behandeling.

Bedeker (Gendringen)
26-06-2014

goede service, mensen zijn vriendelijk goede prijsopgave en helder antwoord op gestelde vragen

Wim van groningen (Gaanderen)
26-06-2014

Omdat het voldoet aan mijn verwachtingen.

Willem Cornelissen (Didam)
26-06-2014

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.