9,3
722 beoordelingen
Ons bedrijf  1140x254.jpg

Ons bedrijf

Welkom bij Automobielbedrijf Ten Have Doetinchem B.V.

Bij Ten Have, Toyota Dealer in Doetinchem, vinden wij het belangrijk om de tijd te nemen voor uw behoeften. Dan pas weten we welke service en mobiliteit bij u past. Een auto moet naar ons idee namelijk écht passen bij wie u bent. En daarom staat in ons team persoonlijke service, aangepast op uw behoeften voorop.

De Showroom

Wanneer u onze showroom binnenloopt, bepaalt u zelf of u eerst wat wil drinken, of juist liever zelf alvast rondkijkt. U ziet ons verhaal door de hele ruimte terugkomen, en dus ook wanneer u zelf wil kijken, komt u zo van alles over ons te weten. Heeft u meer behoefte aan wat hulp of advies? Met onze meer dan 125 jaar historie en ervaring helpen we u verder.

Achterhoekse ondernemersfamilie

Onze geschiedenis loopt bijna gelijk aan die van Toyota. Het merk begon tien jaar eerder, in 1886, en wij in 1896. We zijn meegegroeid met het Toyota, en zoeken net als het merk altijd naar een betere weg. Inmiddels zijn we gevestigd in Doetinchem. Op een centrale locatie, in het economisch centrum van de Achterhoek. Makkelijk te bereiken, direct gelegen aan de snelweg. In onze showroom hoort, ziet en voelt u hoe het is om een Toyota te rijden.

Waarom we doen wat we doen

Aandacht voor uw wensen en persoonlijke voorkeuren is hoe we u op uw manier willen helpen. Iedereen is anders, en we vinden het belangrijk dat iedereen zichzelf kan blijven. Om een plek te bieden, waar we u helpen zoals u dat wil. Zorg en aandacht voor elkaar staat centraal in alles wat we doen. Bouwen aan een persoonlijke en duurzame relatie doen we met onze klanten én onze medewerkers.

We verzorgen uw vorm van mobiliteit

Voor iedereen. Of u nu voor uzelf of voor uw bedrijf bij ons binnen komt. Voor een korte onderhoudsvraag, of een uitgebreid advies. We nemen altijd de tijd voor u. Ons doel is om een lange termijn oplossing te bieden voor uw mobiliteitsvraagstuk. U kunt bij ons terecht voor alle modellen van Toyota. Nieuwe personen- en bedrijfswagens of dealer occasions. Ook verzorgen we private lease en zakelijke lease (shortlease). En kunt u bij ons terecht voor onderhoud en reparaties. We nodigen u graag uit, voor een warm welkom in onze showroom.