9,3
620 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Ten Have

9,3

620 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Garage ten Have komt gemaakte afspraken na, werkt snel en heeft mij nog nooit teleurgesteld.

Franck de Leng (Doetinchem )
15-04-2021

Vriendelijk, snel, betrouwbaar, denken met je mee.

Carletta (Doetinchem)
14-04-2021

8 is het hoogste dat ik geef in zulke gevallen. Volmaakt bestaat niet. De omgang met de medewerkers ervaar ik als positief. Bij het vinden van zaken die reparatie behoeven wordt men goed geïnformeerd. De onderhoudsbeurten zijn op de afgesproken tijd gereed.

Ir. Th. Roes (Doetinchem)
14-04-2021

Wij worden hier altijd heel fijn geholpen.

Jeanne Cantineaux (Doetinchem )
09-04-2021

Snel en goed geholpen.

Ben Berendsen (Doetinchem)
07-04-2021

Vriendelijk personeel, goede garage en eigenlijk nooit problemen.

Dhr J Eefting (Etten Gld)
07-04-2021

Prachtig Achterhoeks familiebedrijf die voor je klaar staan, ook voor een oude Toyota.

Martin Geurts (Doetinchem)
24-03-2021

Prettige, kundige behandeling en vriendelijke benadering.

Leny Stronks (Doetinchem)
18-03-2021

Dit is een adres die gewoon doet wat ze ook zegt. Prima communicatie en je wordt goed geholpen. Een pluim.

Jan te Pas (Doetinchem)
18-03-2021

Uitstekende en correcte service, goede koffie.

J.M. Feilzer
08-03-2021

Dit garagebedrijf laat blijken de klant correct te willen helpen en dat geeft een prettig gevoel zoals service bedoeld is!

Wim Berkelaar (zelhem)
05-03-2021

Ik ga graag naar ten Have, omdat er altijd met me meegedacht wordt, een oplossing gezocht wordt. Ze zijn vriendelijk, correct en professioneel.

Marijke Keltjens (Doetinchem)
22-02-2021

Eerlijk en goede service.

Dianne
22-02-2021

Klantvriendelijk en een goede service.

Brigitte van Veen (Lichtenvoorde)
19-02-2021

Zeer goede service en klantvriendelijkheid.

Jan te Pas (Ulft)
29-01-2021

Uitstekende service in de vorm van een heldere communicatie. Daarna komen ze exact na wat ze gezegd hebben.

Manfred (Wehl)
29-01-2021

Prettig, persoonlijk en snel.

Dhr. Chevalking (Zelhem )
21-01-2021

Vriendelijke omgang, niets is te veel, perfecte afwikkeling, goede, hoge inruilprijs.

J. van Halteren (Doetinchem)
21-01-2021

Ten Have echt een hele fijne Toyota Dealer! Je wordt er altijd vriendelijk ontvangen. Wij komen al vele jaren bij Ten Have en blijven ook bij deze fijne garage! Mooie nette showroom! Altijd vriendelijke mensen! Van Verkoop tot monteurs.

Edwin te Winkel (Zutphen)
18-01-2021

Uiterst vriendelijk personeel, alsof je met je familie bezig bent. Er wordt ook uitstekend met je meegedacht als er iets moet gebeuren, zo kom je nooit voor verrassingen te staan. Gewoon perfect.

Cees Vrijhof (Braamt)
11-01-2021

Prima garage, heb ik een betere deal kunnen maken dan met mijn vorige garage.

Richo ( hsc ) Kaczmarek (Doetinchem )
07-01-2021

We zijn prima en correct ontvangen ondanks de beperkingen van de coronamaatregelen. Ook het verkoopproces verliep prima, hij dacht mee om onze gewenste auto te leveren.

Dhr. en mevr. Smid
07-01-2021

Zeer tevreden over de geleverde service!

Dhr Frank orth (Silvolde )
04-01-2021

Goede service, vriendelijk personeel en gemaakte afspraken waren worden goed nagekomen. Zijn zeer tevreden.

Miranda Selman (Heteren)
04-01-2021

Prima, je weet waar je aan toe bent. Aardig personeel.

Peter Terink (Hengelo Gld)
28-12-2020

Beste garage ooit meegemaakt.

Frans van den Waardenburg
16-12-2020

Ik zou bijna niet weten wat er nog te verbeteren valt.

Theo Liebrand
10-12-2020

De persoonlijke benadering van zowel de receptie, monteur en zeker door de directeur zelf, alles komt heel menselijk over, echt geweldig!

Henk Berendsen (Doetinchem )
10-12-2020

Mooi bedrijf met klantvriendelijke medewerkers. Medewerkers zijn duidelijk in de uit te voeren werkzaamheden en kosten, en leveren uitstekende service, ook als het werk wat langer duurt dan gepland.

Wouter ten Have (Zeddam)
03-12-2020

Ze zijn er erg vriendelijk, behulpzaam en correct.

Dhr Helmink (Doetinchem)
26-11-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.