9,3
722 beoordelingen
toyota-dealersite-financial-lease-header

Toyota Financial Lease

Snel geregeld bij Toyota

Toyota Financial Lease is een leasevorm voor ondernemers en zelfstandigen waarbij de auto vanaf de eerste dag jouw eigendom is, zónder een beroep te doen op het bedrijfskapitaal. De auto blijft buiten de normale bedrijfsfinanciering en verschijnt op je balans. Zaken als afschrijving en rentekosten zijn daarbij fiscaal aftrekbaar.

De looptijd, het maandbedrag en de eventuele slottermijn bepaal je vooraf. Na het voldoen van het slottermijn of de laatste maandelijkse betaling wordt de auto bedrijfseigendom. Toyota Financial Lease biedt duidelijkheid van begin tot eind, zodat je zorgeloos kunt ondernemen.

toyota-dealersite-operational-lease-img-05
Waarom kiezen voor Toyota Financial Lease?
  • Je wordt direct economisch eigenaar
  • Mobiliteit zonder eenmalige investering
  • Scherpe tarieven, eventueel met slottermijn
  • Fiscale voordelen: afschrijving, investeringsaftrek en rente-aftrek
  • Mogelijk bij nieuw én occasion
  • Geen kilometerbeperking
Neem contact met mij op
Wat is Financial Lease?

Met Financial lease ben je direct eigenaar van de auto. Je profiteert daarnaast van diverse fiscale voordelen, zoals investeringsaftrek en btw teruggave. De auto verschijnt na het sluiten van de overeenkomst op je balans waardoor je economisch eigenaar bent. De auto dient gedurende het contract als onderpand. Na de looptijd, varierend tussen 12 en 84 maanden, eindigt je Financial Lease contract en blijft de auto jouw eigendom.

Tijdens de gebruiksduur regel je zelf de verzekering, reparatie, onderhoud en eventuele andere kosten. Natuurlijk kan Toyota je ook daarin ontzorgen. Toyota Financial Lease is niet alleen geschikt voor nieuwe modellen, maar ook voor gebruikte auto’s.

toyota-dealersite-financial-lease-img-02
toyota-dealersite-financial-lease-img-03
Hoe werkt een slottermijn bij Financial Lease?

Indien gewenst kies je voor een slottermijn waarbij een vooraf vastgesteld restbedrag aan het einde van de looptijd van het Financial Lease-contract wordt betaald. Je betaalt over dit bedrag tijdens de looptijd van het contract geen aflossing, maar alleen rente. Het voordeel van een slottermijn is dat je een lager maandbedrag betaalt.

Neem contact met mij op

Downloads