9,3
681 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Ten Have

9,3

681 beoordelingen

Filter

Goede service Vriendelijk

J. D
03-02-2023

Gezellig uitje Wij zijn erg tevreden over de contacten en Onderhoud / reparaties van de Dealer

B & B
28-01-2023

Toyota eigenaar
26-01-2023

Een fijn plezierig contact Ik ben tot op heden zeer tevreden met de auto en de dealer. Recent de dealer even gebeld voor wat meer informatie over de radar en je krijgt heel snel de juiste persoon aan de lijn die je ook direct kan helpen.

P.R. Krijgsman
13-01-2023

We zijn Wij zijn blij met de goede service van TenHave. Vriendelijke verkoper, weet waar hij over praat. Geen onzinverhalen, gewoon informatie die kloppend is.

S.A. L
22-12-2022

Goede srvice Ben erg tevreden over service en de duidelijke communicatie

Toyota eigenaar
16-12-2022

Prettig bedrijf Goede inruilprijs. Uitstekende informatie over evt aankoop. Goed geïnformeerd over aflevering.

F. A
16-12-2022

Gewoon goed.

F.B.M. W
24-11-2022

Keep up the good work Team Ten Tenhave Goed werk daar bij Team Tenhave. Vooral zo door gaan.

I.S. V
22-11-2022

Goede service. Zeer tevreden.

W. Snelting.
17-11-2022

Goede service en vriendelijke mensen.

Martine
11-11-2022

Goede service en aan de kleinste dingen wordt gedacht. Zo kon ik mijn auto schoon ophalen en was zelfs de wintertijd voor me ingesteld!

Lilian Weenk
10-11-2022

prima service Goed toeven tijdens het wachten

R. Vd P
08-11-2022

Goede behandeling Het zou goed zijn om een mail te ontvangen met de afgesproken welke onderhoudsbeurt, tijdstip, prijs, enz.

R. D
28-10-2022

Top service Erg tevreden over de service, kennis en kunde

E. Van der M
20-10-2022

Top service Zeer tevreden, zoals bij elk bezoek aan deze top dealer

J.M. H
14-10-2022

Top garage !!! Fijne garage Kan er vaak meteen terecht Leuk personeel En altijd een Goede service Zeer tevreden

J. V
13-10-2022

Prima service. Altijd een vriendelijk woord.

H.B.A. Pastors
13-10-2022

Altijd goed geregeld

Toyota eigenaar
13-10-2022

Fijne dealer Wederom goed geholpen bij de onderhoudsbeurt, geen verrassingen. Vriendelijk en behulpzame medewerkers.

Toyota eigenaar
09-09-2022

Na vele onderhoudsbeurten zeer tevreden... Kom hier al vele jaren omdat het contact, ontvangst en onderhoud geweldig is. Het is zeer de moeite waard om een rit van Rotterdam naar Doetinchem met de Verso te maken alleen al voor de directeur en personeel door de vriendelijke ontvangst.

SvD Rotterdam
08-09-2022

Prettige omgang met vakkundig personeel

H. W
02-09-2022

J.J. Kuipers
18-08-2022

Goede service Zijn vriendelijk

J. D
11-08-2022

Prettig contact Altijd met een tevreden, goed gevoel weg.

M.F. M
04-08-2022

Wederom een Toyota via Ten Have. Door de uitstekende service en persoonlijke benadering is dit voor mij de dealer.

FM te Doetinchem
25-07-2022

Beste Toyota dealer van Nederland Er is voor mij maar een merk auto: Toyota

J.H. ter Neuzen
23-07-2022

Prettig en persoonlijk bedrijf die de juiste taal spreken. Erg vriendelijk lokaal familiebedrijf waar de mensen centraal staan.

M. G
12-05-2022

Goede lease ervaring. Mag al weer 1 jaar rondrijden in de Toyota Aygo, 1 jaar waarin ik Toyota ten Have heb leren kennen als 1 van de beste autobedrijven op leasegebied. Leasecontract is duidelijk, goede afspraken, prettige communicatie. Ik zie met plezier de volgende 3 jaren tegemoet.

L.H.J. G
29-04-2022

zeer goede service Het is altijd weer prettig om naar Ten Have te gaan

M.H. H
07-04-2022