9,3
722 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Ten Have

9,3

722 beoordelingen

Filter

Aflevering auto Mijn 4de Toyota en alles weer prima geregeld. De nieuwe Yaris HEV is een heerlijke auto.

Toyota eigenaar
20-06-2024

Fijne ervaring Ik ben erg tevreden over de mensen die ik mocht ontmoeten bij Ten Have. Zij hebben mij prima geholpen met de aanschaf van mijn auto.

Toyota eigenaar
11-06-2024

goede service de auto weer naar volle tevredenheid onderhouden bij deze top garage

J.T.A.M. ten Haaf
17-05-2024

Prima service Al jaren zeer tevreden met deze dealer. Snelle service en vriendelijk personeel.

J. K
09-04-2024

Tot heden zeer goede service Wij zijn zeer tevreden over de ontvangst en meedenken in onze wensen.

J. de Vries
04-04-2024

Nette garage en goed geholpen Wij zijn super te spreken over de garage en service

G. T
21-03-2024

Correct en respectvol behandeld Ik ben meer dan tevreden over deze garage

H.H. B
16-03-2024

Goede service Uitstekend ontvangst

R. T
28-02-2024

R.J.G. Lageschaar
08-02-2024

B.F.M. V
03-02-2024

Toyota Corrola Cross Prima service en eerlijke info

M.H. Hulsebos
02-02-2024

Prima garage Ik ben tevreden met de service beurt

Toyota eigenaar
25-01-2024

Altijd goede service . Ik ben zeer tevreden!Altijd goede service en vriendelijke medewerkers.

H. R
25-01-2024

Goede Service! Ik ben erg tevreden met de uitvoering van de onderhoudsbeurt, auto werd netjes op lokatie opgehaald en een mooie vervangende auto achtergelaten. Uiteindelijk kwam mijn auto glimmend schoon (zowel binnen als buiten) terug!

Toyota eigenaar
23-01-2024

Topservice Wij hebben eind november de Yaris Cross opgehaald, een maand eerder dan de verwachting. Het team van Toyota ten Have heeft ervoor gezorgd dat we een zeer prettige ervaring hebben gehad. Er werd ruim tijd genomen om alles uit te leggen in een informele setting door vriendelijke en kundige medewerkers én hele goede koffie. Het team van Ten Have zal vrijwel dagelijks nieuwe auto's afleveren, zij gaven ons echter niet het gevoel dat we een van de zovelen waren en maakten een 'feestje' van de aflevering.

M. J
14-12-2023

Yaris Cross Hybride afgenomen via Private Lease Ik rijd nu een maand in onze nieuwe Yaris Cross Hybrid en de ervaring is goed. De auto rijdt prima, hij is comfortabel en de service voor het aangaan van het Private Lease contract was prettig.

Jaap
24-11-2023

Prima bedrijf Prima bedrijf, al jaren kopen, leasen we bij Ten Have. Altijd een goed gevoel bij dit bedrijf,omdat eerlijk en deskundig behandeld worden.

MES J
17-11-2023

Topbedrijf! Zeer tevreden over mijn dealer, ze doen het perfect, staan altijd voor je klaar. Duidelijke informatie en prijsopgaaf vooraf. Vriendelijke mensen die altijd geïnteresseerd zijn in de klant,

M.W.J. Venderbosch
02-11-2023

Toyota eigenaar
22-10-2023

N.W.L. L
21-10-2023

Fijne Toyota garage. Prime geholpen bij de keus en het bestellen van de auto. Dhr. Ruiken is een fijne verkoper.

J.J.W.L. V
21-10-2023

Keurig nette behandeling Alles wordt perfect afgewerkt. Zowel ontvangst, boekhouding, werkplaats. Fijne mensen om naartoe te gaan. Je voelt je altijd welkom. Echt wel mijn garage waar ik mijn auto in goede handen weet. Dank daarvoor!

Edith W.
21-09-2023

Service Altijd goed en fijn geholpen bij deze garage.

M.A.J. D
24-08-2023

P K
13-07-2023

Mijn ervaring met de BZ4X Voor het eerst rij ik met een volledige elektrische auto de BZ4X. De aflevering en ook de uitleg door de dealer was perfect. Heb er nu 1100 km mee gereden en zit op een gemiddeld verbruik 14,4 kWh per 100 km. Elektrisch rijden maakt van mij wel een andere rijder. Rijcomfort top. Veiligheidssystemen top. Uitstraling top. Zeer tevreden over deze nieuwe BZ4X ????

M.W.
13-07-2023

Uitstekend en zeer vriendelijk! Zoals altijd weer uitstekend geholpen. Hele nette service en vriendelijke mensen. Ze doen er alles aan om een tevreden klant te krijgen en te houden.

D. H
16-06-2023

Erg fijn bedrijf, aardige mensen en ze doen wat ze beloven. Bij zowel de aanschaf van de auto als het onderhoud voelen wij ons erg prettig. De afhandeling van een probleem dat in het buitenland was ontstaan was ook gewoon goed.

R. M
08-06-2023

Fijne dealer Wij zijn erg tevreden met de auto,en hebben goede voorlichting gehad omtrent de auto.

A.A. Z
25-05-2023

Prima dealer. Vriendelijk, duidelijke afspraken. Er wordt goed geluisterd, prima geadviseerd en de afspraken zijn helder en worden goed nagekomen.

E P
05-05-2023

We zijn al jaren met volle tevredenheid bij Toyota Ten Have. We zijn al jaren met volle tevredenheid bij Toyota Ten Have. Het was dus niet heel moeilijk om een keuze te maken waar we heen gingen toen we een andere auto wilden kopen. Altijd vriendelijk ontvangen, bij vragen nemen ze goed de tijd voor een duidelijk antwoord. En ze hebben lekkere cappuccino ;) Gewoon een top bedrijf.

Erwin en Agnes Klompenhouwer.
29-04-2023