Beoordelingen Toyota Ten Have

9,2

508 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

wij / ik ben tevreden met Ten Have. vriendelijke mensen en goede sfeer!

Jozef
23-10-2019

Goede service en betrokken medewerkers. Mensen kennen hun klanten en zijn altijd bereid tijd vrij te maken voor een vraag. Erg tevreden.

Corné van de Sande (Doetinchem)
11-10-2019

Is een fijne zaak.

L.c. Groenbos (Doetinchem )
26-09-2019

Al heel lang klant bij dit bedrijf en dat zal ook wel zo blijven, iedere keer weer tevreden over werk en prijs.

Ed Van Dam (Doetinchem )
26-09-2019

Klantvriendelijk, de medewerkers nemen de tijd voor je, ze kijken goed naar wat bij jou persoonlijk past

Lobke
26-09-2019

Deze auto nieuw bij deze dealer aangeschaft nadat we een vorige gebruikte al bij deze hebben gekocht.Vriendelijk ontvangst na afspraak en goed gesprek over de uit te voeren onderhoud. Vandaar van Rotterdam naar Doetinchem voor servicebeurt.

S. van Dreunen (Rotterdam)
24-09-2019

Deskundig en vriendelijk personeel incl. de directeur.

dhr. Bandsma (Zutphen)
20-09-2019

Ten Have kent zijn klanten, ze zijn vriendelijk en doen wat ze zeggen. Gewoon top.

Frans Welling (ZEDDAM)
04-09-2019

Rekening niet overzichtelijk

W. J. van Groningen
04-09-2019

6 jaar klant gewoon goed

Tonnnie Natrop
23-08-2019

goede service, duidelijke antwoorden, meedenken, veel kennis van toyota's, vriendelijk en toegankelijk, hele fijne wachtruimte

Noelle Pameijer (Breedenbroek)
21-08-2019

Wij zijn hier tot volle tevedenheid klant. Altijd vriendelijk en goed geholpen TOP.

Fam klompenhouwer (Aalten)
16-08-2019

Prima garage, deskundig en vooral vriendelijk!

G J Kinnaer (Doetinchem)
14-08-2019

Ik ben al jaren klant en zou dit niet zijn als het mij niet beviel.. Ik krijg altijd een 1e klas behandeling vriendelijk en zeer bekwaam

mevr. S.E. Kuiters Duijm (Beuningen)
14-08-2019

Ze doen wat ze zeggen.

Smit (Doetinchem)
14-08-2019

Ik ben vriendelijk geholpen met een haast reparatie op vrijdagmiddag voor de Pinksterdagen.Zeer gewaardeerd. Koffie/thee staat klaar.

Fien (Doetinchem)
14-08-2019

Dit is een onderbuikgevoel maar ik heb het idee dat er geen onnodige of voortijdig onderdelen vervangen worden , kortom dat ik als klant correct behandeld wordt.

J.E.H.T Pouwels (Didam)
14-08-2019

Prettige ontvangst, korte wachttijd . De beurten worden prima uitgevoerd, zover ik dit kan beoordelen .

Petra (Stokkum)
07-08-2019

vriendelijk personeel die zoekt naar een oplossing die voor jou het beste is, niet wat hun het beste uitkomt

Eef Kolkman (Terborg)
26-07-2019

Een zeer klant vriendelijke plaats waar ik altijd terech kan met mijn vragen en problemen als ik die al dan niet heb met de auto

M. Jansen (Zevenaar)
24-07-2019

Vriendelijkheid, deskundigheid

Nahid Ghaderi (Zelhem)
24-07-2019

Goede service en vriendelijk contact !

Sjoerd Assink
23-07-2019

Het is een fijne garage.Waar klant tevredenheid hoog in het vaandel staat.Een no nonsens bedrijf waar je fijn geholpen word.

W.T.A. Wissing (Gaanderen )
23-07-2019

Geen toelichting

Joan Brink ('s Heerenberg)
23-07-2019

Alle medewerkers van zowel verkoop, receptie en werkplaats zijn servicegericht. Afspraken worden nagekomen en de van de aflevering wordt echt werk gemaakt. Ik rijd hier graag voor van Apeldoorn naar Doetinchem.

Jolanda Muller (Apeldoorn)
23-07-2019

Na jaren Audi en Mercedes gereden te hebben wilden wij eigenlijk iets met een electromotor vanwege ons klimaat. Electrisch echter bleek voor ons niet ideaal omdat wij regelmatig naar Monika's thuisland Tirol in Oostenrijk gaan en naar onze zoon met zijn gezin in Leipzig. De te rijden kilometers met een accu waren te weinig om de afstand te kunnen overbruggen. Daarom gekeken naar waterstof maar daarbij moesten wij naar Arnhem om te kunnen tanken. Zo via de Toyota waterstof auto bij de Toyota hybrid gekomen en dus bij ten Have. Toen daar bleek dat de RAV4 zowel hybrid kon en toch met de vierwiel aandrijving (AWD-i) en we bij een hele fijne dealer terecht gekomen waren, hebben we snel beslist. We rijden nu net twee weken en vinden het een fijne auto.

Ad en Monika Moors (Zeddam)
23-07-2019

je wordt goed en snel geholpen

P.A.M. Saenen (Huissen)
23-07-2019

Open een duidelijk in alles.

J. Kleinreesink (Wehl)
23-07-2019

Fijne garage, zowel de verkoop , als balie, als de onderhoudsmedewerkers. Allemaal vriendelijk en behulpzaam. Professioneel. mooie en verzorgde garage. Goed product, nooit problemen. Betrouwbaar en correct. We zijn al jaren klant.

Willem en Marijke Keltjens (Doetinchem)
23-07-2019

Heb nog niet zoveel ervaring met de huidige dealer. Vanuit een heel ver verleden heb ik goede ervaringen.

D.A.Bruggink (Zelhem)
23-07-2019

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.