9,2
592 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Ten Have

9,2

592 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Mooi bedrijf met klantvriendelijke medewerkers. Medewerkers zijn duidelijk in de uit te voeren werkzaamheden en kosten, en leveren uitstekende service, ook als het werk wat langer duurt dan gepland.

Wouter ten Have (Zeddam)
03-12-2020

Ze zijn er erg vriendelijk, behulpzaam en correct.

Dhr Helmink (Doetinchem)
26-11-2020

Worden altijd vriendelijk geholpen. Dealer houdt zich aan de gemaakte afspraken.

CC Hennig van Essen
26-11-2020

Alles klopt.

Jan Hilferink (Silvolde)
26-11-2020

Zeer prettige dealer.

Van Ooststroom (Ruurlo)
26-11-2020

Bijzonder tevreden over de service en klantvriendelijkheid van het team op de locatie. Mijn volgende leaseauto zal ik zeker weer bij Ten Have gaan bestellen.

Monique Baars (Doesburg)
19-11-2020

Voor een niet technisch aangelegde automobilist als ik is het erg prettig te kunnen bouwen op een betrouwbare garage, die geheel volgens afspraak mijn auto goed onderhoud en meedenkt bij oplossingen als er een keer een probleem ontstaat. Een vriendelijke en gemoedelijke sfeer, men kent mij en mijn auto en weet waar ik wel en niet van gediend ben. Kortom, Ten Have Doetinchem is een garage waarmee ik met een goed gevoel vooruit kan wegrijden. Tot een volgende keer.

Dhr. W. Klein (Doetinchem)
19-11-2020

Prima garage.

Lex Putman (Doetinchem)
19-11-2020

Zeer professioneel bedrijf met een klant vriendelijk beleid.

H. Nijland
19-11-2020

De behandeling door was uitstekend, snel en behulpzaam.

R.rozer (Doetinchem)
12-11-2020

Dit is de 3de Aygo. Wordt altijd correct behandeld en krijg altijd een goede service. En er wordt meegedacht.

Gerard Galesloot (Doetinchem)
29-10-2020

Alles naar wens, doen exact die dingen waar we ons fijn bij voelen, deskundig, niet hyper commercieel/opdringerig, stukje humor, en snelle afhandeling en informeren regelmatig tijdens proces of alles naar wens is.

Jolanta himmel (Doetinchem)
15-10-2020

zoals gezegd vriendelijk, goede begeleiding, niets op aan te merken.

Dhr J.A. de Ruiter (Doetinchem)
08-10-2020

Ten Have is een betrouwbaar bedrijf met eerlijke en kundige mensen, zoals het een bedrijf uit de Achterhoek betaamt.

Ben Hebing (Ulft)
01-10-2020

Het ligt in mijn karakter om altijd te kijken of er nog iets beter kan. Maar ik kan niets ontdekken waar ik als consument blijer van zou worden. De service is goed, de mensen prettig en fijn in deze tijd is dat ik geen klantnummer ben maar dat ze me gewoon met de voornaam aanspreken en weten wie je bent. Zeer tevreden.

Corne van de Sande (Doetinchem)
25-09-2020

Goede service en goed bereikbaar.

Bert Schutten (Dieren)
21-09-2020

Prettig, vriendelijk, lokaal familiebedrijf.

Martin Geurts (Doetinchem)
21-09-2020

Geweldig ontvangst en service!

Dhr. S. van Dreunen (Rotterdam)
10-09-2020

Omdat je zeer correct en vriendelijk wordt behandeld.

Theo van den BOOM (Ulft)
10-09-2020

Klantvriendelijk. Behulpzaam. Kent de klant.

Schmidt (Aalten)
03-09-2020

Fijn bedrijf.

Frans Wellng (Zeddam )
02-09-2020

Ik ben al zeker 30 jaar klant bij Toyota, nooit klachten en altijd vriendelijk en goed geholpen.

mevr. S.E. Kuiters Duijm (Beuningen)
27-08-2020

Doen wat ze zeggen. Zeggen wat ze doen. Top.

Thieu van Eupen
27-08-2020

Al vele jaren ben ik een tevreden klant bij Ten Have Doetinchem. In totaal 10 nieuwe auto's heb ik er gekocht. Straks in september wacht ik met spanning op mijn nieuwe Yaris.

Jos Schunselaar (Terborg)
21-08-2020

Er is een goede sfeer, vriendelijk, behulpzaam. Stellen geen overbodige vragen, hebben geen (ongepaste) nieuwsgierigheid naar andere zaken dan auto gerelateerd. Durven eerlijk te zijn, geen gedraai.

H. E. Wiese (Lobith)
13-08-2020

Vriendelijk geholpen, goede kennis van zaken. Prettig in omgang. Tot een volgende keer.

Jan de vries (Zelhem)
12-08-2020

Toyota staat goed aangeschreven met weinig ongemakken.

Gerard Thijssen (Doetinchem)
05-08-2020

Zoals eerder aangegeven een eerlijke duidelijke kundige en klant gerichte/vriendelijke dealer.

Ben Hengst (s-Heerenberg)
05-08-2020

Het contact is tot nu toe altijd uitstekend geweest en ik hoop dat het zo blijft. Een prima bedrijf.

J. Korff (Varsseveld)
05-08-2020

Toyota is voor mij de beste, al jaren klant.

Jan Hendrik ter Neuzen (Zevenaar)
03-08-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.