9,2
575 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Ten Have

9,2

575 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Geweldig ontvangst en service!

Dhr. S. van Dreunen (Rotterdam)
10-09-2020

Omdat je zeer correct en vriendelijk wordt behandeld.

Theo van den BOOM (Ulft)
10-09-2020

Klantvriendelijk. Behulpzaam. Kent de klant.

Schmidt (Aalten)
03-09-2020

Fijn bedrijf.

Frans Wellng (Zeddam )
02-09-2020

Ik ben al zeker 30 jaar klant bij Toyota, nooit klachten en altijd vriendelijk en goed geholpen.

mevr. S.E. Kuiters Duijm (Beuningen)
27-08-2020

Doen wat ze zeggen. Zeggen wat ze doen. Top.

Thieu van Eupen
27-08-2020

Al vele jaren ben ik een tevreden klant bij Ten Have Doetinchem. In totaal 10 nieuwe auto's heb ik er gekocht. Straks in september wacht ik met spanning op mijn nieuwe Yaris.

Jos Schunselaar (Terborg)
21-08-2020

Er is een goede sfeer, vriendelijk, behulpzaam. Stellen geen overbodige vragen, hebben geen (ongepaste) nieuwsgierigheid naar andere zaken dan auto gerelateerd. Durven eerlijk te zijn, geen gedraai.

H. E. Wiese (Lobith)
13-08-2020

Vriendelijk geholpen, goede kennis van zaken. Prettig in omgang. Tot een volgende keer.

Jan de vries (Zelhem)
12-08-2020

Toyota staat goed aangeschreven met weinig ongemakken.

Gerard Thijssen (Doetinchem)
05-08-2020

Zoals eerder aangegeven een eerlijke duidelijke kundige en klant gerichte/vriendelijke dealer.

Ben Hengst (s-Heerenberg)
05-08-2020

Het contact is tot nu toe altijd uitstekend geweest en ik hoop dat het zo blijft. Een prima bedrijf.

J. Korff (Varsseveld)
05-08-2020

Toyota is voor mij de beste, al jaren klant.

Jan Hendrik ter Neuzen (Zevenaar)
03-08-2020

Je wordt er altijd vriendelijk ontvangen en bieden een goede service.

Petra Seegers
03-08-2020

Echt een mooi Achterhoeks bedrijf waar je altijd van harte welkom bent, dus ook in je werkkloffie.

N.B. van Dalen (Vragender)
31-07-2020

Prima service.

Ernst Kasteleijn (Doetinchem )
31-07-2020

Een fijne klantvriendelijk garage.

M.Jansen (Zevenaar)
29-06-2020

Deze dealer is zeer correct en vriendelijk. De werkzaamheden worden met uiterste zorg gedaan.

Gerard Lukassen (Terborg)
11-06-2020

Komen al jaren vanuit Zutphen naar Toyota garage Doetinchem omdat we zeer tevreden zijn. Hier is de klant nog koning.

Dhr. H.J. Bandsma
04-06-2020

Vanwege de zeer correcte communicatie en werkzaamheden.

Jos Schut (Lichtenvoorde)
03-06-2020

Toyota dealer Ten Have in Doetinchem is een zeer prettige dealer om te komen. Altijd een warm welkom, tijd voor een praatje, kortom je voelt je er altijd welkom. De werkplaatsreceptie gaf duidelijke uitleg over de uitgevoerde werkzaamheden, de condensor van mijn Aygo was kapot, vooraf is keurig gecommuniceerd wat de kosten waren van de reparatie, je weet dat dat een dure reparatie is. Ik moest een vervolgafspraak maken, het kon niet gelijk gemaakt worden i.v.m. te bestellen onderdelen. Afspraak maken gaf wel wat langere wachttijd, had wellicht te maken met de Corona toestanden. Kortom, alles volledig naar wens, heel graag tot de volgende keer!!!

Marco Venderbosch (Doetinchem)
28-05-2020

Nette zaak met vriendelijk personeel /eigenaar.

j hendriks (ulft)
21-05-2020

Vriendelijk, behulpzaam en houdt zich aan de prijsopgave.

Mevr. Lammers (Varsseveld)
21-05-2020

Goede service, no nonsense, zeer vriendelijke mensen, helemaal niéts op aan te merken!

Marieke Bos (Apeldoorn)
21-05-2020

Toyota Ten Have levert uitstekend werk en medewerkers zijn zeer klantvriendelijk. Omdat de grote beurt en update van navigatie te lang zou duren om op te blijven wachten, werd een leenauto aangeboden. Fijn om in de tussentijd thuis te kunnen werken, ook al zijn de wachtruimtes Corona proof en erg prettig ingericht.

Marion Cornelissen
07-05-2020

Goede service en vriendelijk personeel.

Ludwien Steenbreker (Doetinchem)
06-05-2020

Vriendelijke ontvangst en prima service.

Ronald Pastoor (Etten)
29-04-2020

Jarenlang klant altijd tot grote tevredenheid!

Wim Koopman (Dieren)
29-04-2020

Attent en vriendelijk.

H.W.Berkhoff (Varssevel)
29-04-2020

Klantvriendelijk. Men gaat goed om met de beperkingen die door de coronacrisis worden veroorzaakt. Afspraken worden goed nagekomen.

Rob van Ginkel (Zeddam)
23-04-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.