9,3
637 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Ten Have

9,3

637 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Deze garage heeft een jaar geleden de auto naar volle tevredenheid afgeleverd en nu bij de beurt ook niets dan lof. Een 10 is nog te weinig voor deze firma, gewoon een topgarage.

Johan ten Haaf
19-07-2021

Ik word tijdig schriftelijk of via mail ingelicht over het maken van een afspraak voor grote/kleine beurt. Contact met de werkplaatsreceptie gaat prettig en makkelijk. Wanneer er iets belangrijks moet worden vervangen wegens slijtage of schade, word ik daarover geïnformeerd. Een afspraak voor het wisselen van zomer-/winterwielen moet ik wel zelf maken. Tijdens het wachten kan gratis gebruik worden gemaakt van koffie-/theefaciliteiten. Afstand houden tot andere klanten in het kader van coronamaatregelen is prima mogelijk.

I.Stargardt (Doetinchem)
15-07-2021

Vanaf het binnenkomen van de showroom tot en met het verlaten, heb ik alleen maar positieve ervaringen.

Joop Korff
15-07-2021

Vriendelijk, servicegericht en oprechte aandacht voor de klant.

Weelink (Doetinchem )
09-07-2021

Het service-niveau ligt hoog, het personeel is kundig en vriendelijk, er wordt meegedacht; dit alles geeft je vertrouwen in deze zaak!

Arno Driessen (Zelhem)
09-07-2021

Ik kom al 37 jaar bij deze dealer voor onderhoud en koop van de auto. Dat zou niet zo zijn als ik niet tevreden was.

mevr. S.E. Kuiters Duijm (Beuningen)
23-06-2021

Vriendelijk personeel, nemen de tijd en weten waar ze over praten.

Mevr te Pas (Gendringen)
23-06-2021

We zijn altijd vriendelijk en correct behandeld, zo ook onze auto, ook al is het een leaseauto.

E.R.H van den Broek (Doetinchem )
21-06-2021

Vriendelijk, vlot, open, eerlijk, betrouwbaar en correct.

Tonnie Oosterhoff (Doetinchem)
21-06-2021

Goede service, eerlijke informatie.

Anja (Doetinchem)
11-06-2021

Personeel is altijd vriendelijk en behulpzaam. Eigenaar komt altijd even een praatje maken.

K Schoeman (Zelhem)
03-06-2021

Erg gastvrij en hartelijk ontvangen. Waarbij ik duidelijke uitleg en informatie heb gekregen over mijn nieuwe auto.

Christine Langejan (Doesburg )
27-05-2021

Een deskundig bedrijf waar persoonlijk contact nog hoog in het vaandel staat.

Dhr Veer
19-05-2021

Je wordt altijd vriendelijk te woord gestaan. De wachtruimte is prettig.

Margriet van de Kracht (Giesbeek)
05-05-2021

Prettige en correcte behandeling.

Willem Koopman (Dieren)
05-05-2021

Klantvriendelijk en staan altijd voor je klaar.

BWP Voltman (Doetinchem)
22-04-2021

Zeer vakkundig en klantvriendelijk bedrijf. Wat er beloofd wordt komen ze na.

B.Winters (Terborg )
21-04-2021

Garage ten Have komt gemaakte afspraken na, werkt snel en heeft mij nog nooit teleurgesteld.

Franck de Leng (Doetinchem )
15-04-2021

Vriendelijk, snel, betrouwbaar, denken met je mee.

Carletta (Doetinchem)
14-04-2021

8 is het hoogste dat ik geef in zulke gevallen. Volmaakt bestaat niet. De omgang met de medewerkers ervaar ik als positief. Bij het vinden van zaken die reparatie behoeven wordt men goed geïnformeerd. De onderhoudsbeurten zijn op de afgesproken tijd gereed.

Ir. Th. Roes (Doetinchem)
14-04-2021

Wij worden hier altijd heel fijn geholpen.

Jeanne Cantineaux (Doetinchem )
09-04-2021

Snel en goed geholpen.

Ben Berendsen (Doetinchem)
07-04-2021

Vriendelijk personeel, goede garage en eigenlijk nooit problemen.

Dhr J Eefting (Etten Gld)
07-04-2021

Prachtig Achterhoeks familiebedrijf die voor je klaar staan, ook voor een oude Toyota.

Martin Geurts (Doetinchem)
24-03-2021

Prettige, kundige behandeling en vriendelijke benadering.

Leny Stronks (Doetinchem)
18-03-2021

Dit is een adres die gewoon doet wat ze ook zegt. Prima communicatie en je wordt goed geholpen. Een pluim.

Jan te Pas (Doetinchem)
18-03-2021

Uitstekende en correcte service, goede koffie.

J.M. Feilzer
08-03-2021

Dit garagebedrijf laat blijken de klant correct te willen helpen en dat geeft een prettig gevoel zoals service bedoeld is!

Wim Berkelaar (zelhem)
05-03-2021

Ik ga graag naar ten Have, omdat er altijd met me meegedacht wordt, een oplossing gezocht wordt. Ze zijn vriendelijk, correct en professioneel.

Marijke Keltjens (Doetinchem)
22-02-2021

Eerlijk en goede service.

Dianne
22-02-2021

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.