9,2
559 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Ten Have

9,2

559 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Een fijne klantvriendelijk garage.

M.Jansen (Zevenaar)
29-06-2020

Deze dealer is zeer correct en vriendelijk. De werkzaamheden worden met uiterste zorg gedaan.

Gerard Lukassen (Terborg)
11-06-2020

Komen al jaren vanuit Zutphen naar Toyota garage Doetinchem omdat we zeer tevreden zijn. Hier is de klant nog koning.

Dhr. H.J. Bandsma
04-06-2020

Vanwege de zeer correcte communicatie en werkzaamheden.

Jos Schut (Lichtenvoorde)
03-06-2020

Toyota dealer Ten Have in Doetinchem is een zeer prettige dealer om te komen. Altijd een warm welkom, tijd voor een praatje, kortom je voelt je er altijd welkom. De werkplaatsreceptie gaf duidelijke uitleg over de uitgevoerde werkzaamheden, de condensor van mijn Aygo was kapot, vooraf is keurig gecommuniceerd wat de kosten waren van de reparatie, je weet dat dat een dure reparatie is. Ik moest een vervolgafspraak maken, het kon niet gelijk gemaakt worden i.v.m. te bestellen onderdelen. Afspraak maken gaf wel wat langere wachttijd, had wellicht te maken met de Corona toestanden. Kortom, alles volledig naar wens, heel graag tot de volgende keer!!!

Marco Venderbosch (Doetinchem)
28-05-2020

Nette zaak met vriendelijk personeel /eigenaar.

j hendriks (ulft)
21-05-2020

Vriendelijk, behulpzaam en houdt zich aan de prijsopgave.

Mevr. Lammers (Varsseveld)
21-05-2020

Goede service, no nonsense, zeer vriendelijke mensen, helemaal niéts op aan te merken!

Marieke Bos (Apeldoorn)
21-05-2020

Toyota Ten Have levert uitstekend werk en medewerkers zijn zeer klantvriendelijk. Omdat de grote beurt en update van navigatie te lang zou duren om op te blijven wachten, werd een leenauto aangeboden. Fijn om in de tussentijd thuis te kunnen werken, ook al zijn de wachtruimtes Corona proof en erg prettig ingericht.

Marion Cornelissen
07-05-2020

Goede service en vriendelijk personeel.

Ludwien Steenbreker (Doetinchem)
06-05-2020

Vriendelijke ontvangst en prima service.

Ronald Pastoor (Etten)
29-04-2020

Jarenlang klant altijd tot grote tevredenheid!

Wim Koopman (Dieren)
29-04-2020

Attent en vriendelijk.

H.W.Berkhoff (Varssevel)
29-04-2020

Klantvriendelijk. Men gaat goed om met de beperkingen die door de coronacrisis worden veroorzaakt. Afspraken worden goed nagekomen.

Rob van Ginkel (Zeddam)
23-04-2020

Vriendelijke en deskundige medewerkers, een verzorgde showroom en een prettige wachtruimte met een goede koffiehoek, wifi en tijdschriften. Je wordt er altijd goed geholpen, ook als je onaangekondigd binnenkomt.

JH Lobeek
23-04-2020

Uitstekende beurt en zelfs eu 50,- ongevraagd van de prijs afgedaan omdat ik wat minder had gereden dit jaar. Klasse!!

Aart van Silfhout (Doetinchem)
17-04-2020

Alles perfect geregel!

M. Kramer (Ter Aar)
17-04-2020

Persoonlijk, betrokken en heerlijke koffie bij het wachten. Precies zoals het behoort te zijn. Leuk team van mensen.

Corne van de Sande (Doetinchem)
26-03-2020

Ik ben erg tevreden over de garage en mijn Toyota. Een prima auto met een garage die de auto op topconditie houdt. Doorgaan!

Jan te Pas (Doetinchem)
26-03-2020

Altijd goede service en vriendelijke behandeling.

Dhr. W. Janssen (Doetinchem)
26-03-2020

Al vele jaren vaste klant, goed bedrijf en goede service! Eigenaar en medewerkers zijn altijd vriendelijk, voel me altijd welkom en afspraken worden nagekomen.

O.Thijssen (Kilder)
19-03-2020

Heel prettig geholpen en alles zeer correct afgehandeld.

Wim Berkelaar (zelhem)
12-03-2020

Wordt altijd correct te woord gestaan en werkzaamheden zijn altijd goed uitgevoerd. Er is een prettige wachtruimte en extra uit te voeren werk wordt altijd goed gecommuniceerd.

GGalesloot (Doetinchem)
26-02-2020

Zeer vriendelijk en een goede service kan het aanbevelen.

Dhr te Pas (Ulft)
29-01-2020

Vriendelijk personeel. Bij gebreken krijg je van te voren een offerte. Fijne wachtruimte en lekkere koffie! Minpunt: Lage inruilwaarde.

M. te Dorsthorst
29-01-2020

Perfecte service!

N.Aalders
29-01-2020

Enorm mooie showroom. Het personeel dat ik heb mogen ontmoeten is zeer vriendelijk en hebben ervoor gezorgd dat ik Toyota Ten Have zeker zou aanraden bij iedereen die opzoek is naar een nieuwe auto!!

Kristel (Borculo)
24-01-2020

Klantvriendelijk, denkt mee en maakt waar wat er van tevoren gezegd wordt.

Bert Vrieler (Vorden)
22-01-2020

Gewoon een fijne garage.

Ineke Sent
22-01-2020

Duidelijk en vriendelijk

G (Groenlo)
22-01-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.