9,3
654 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Ten Have

9,3

654 beoordelingen

Filter

Prettig en persoonlijk bedrijf die de juiste taal spreken. Erg vriendelijk lokaal familiebedrijf waar de mensen centraal staan.

M. G
12-05-2022

Goede lease ervaring. Mag al weer 1 jaar rondrijden in de Toyota Aygo, 1 jaar waarin ik Toyota ten Have heb leren kennen als 1 van de beste autobedrijven op leasegebied. Leasecontract is duidelijk, goede afspraken, prettige communicatie. Ik zie met plezier de volgende 3 jaren tegemoet.

L.H.J. G
29-04-2022

zeer goede service Het is altijd weer prettig om naar Ten Have te gaan

M.H. H
07-04-2022

wisselende uitleg. buitenspiegel vervangen, door een niet originele buitenspiegel.Dit i.v.m de kosten.Deze klapte echter niet in. Dit was mij van te voren niet verteld.Volgens een andere medewerker zou dit hersteld kunnen worden.Te doen bij de volgende servicebeurt. Nu bleek het ineens niet te kunnen.

Toyota eigenaar
10-03-2022

Top autobedrijf. Ten Have , wat ze zeggen doen ze. Een Service gericht en klant vriendelijk autobedrijf.

M.J.M. S
01-02-2022

service wilt U met een goed gevoel na een reparatie of onder houds buurt weer in uw auto stappen ? Ga dan naar de Toyota Dealer.

Toyota eigenaar
28-01-2022

Goede Service 10 jaar klant bij Ten Have, altijd goede service!

Toyota eigenaar
17-12-2021

Goede service, goede ontvangst Al jaren klant bij Ten Have. Geen slechte ervaringen, men is altijd behulpzaam, zoekt naar de juiste en passende oplossing. Advisering is ook goed.

Toyota eigenaar
09-12-2021

Goed contact Eerlijk en behulpzaam bedrijf staan je netjes te woord en komen de afspraken na

A.L. V
07-12-2021

Goed geholpen Ik ben vriendelijk en op tijd geholpen. Precies zoals afgesproken. Een leuke koffie corner met verse koffie en lectuur.

Bouman
25-11-2021

Fijne Garage, deskundig en betrouwbaar personeel Zeer tevreden. Topgarage!!

Toyota eigenaar
22-10-2021

Prettige eerste en volgende contacten. Er werd goed geluisterd naar onze wensen. De uitleg was prima en niet te veel. Geen overval van gegevens maar op maat info. De service was prima, het aanbieden v Tevreden met de service, vriendelijke en zeer deskundige verkopers

W.G.G.M. T
08-10-2021

Correcte en goede service

H.B.A. P
08-10-2021

Goede service

Toyota eigenaar
22-09-2021

Goede service Erg vriendelijk en goed geholpen

J. D
17-09-2021

Ik ben zeer tevreden over de dealer, de reden dat ik er al 25 jaar kom.

B.H. B
14-09-2021

Aanrader, vriendelijk ontvangst en goed geholpen. Erg nette toyota dealer waar je vriendelijk wordt ontvangen en goed word geholpen, helemaal top!

Jeroen
16-08-2021

Deze garage heeft een jaar geleden de auto naar volle tevredenheid afgeleverd en nu bij de beurt ook niets dan lof. Een 10 is nog te weinig voor deze firma, gewoon een topgarage.

Johan ten Haaf
19-07-2021

Ik word tijdig schriftelijk of via mail ingelicht over het maken van een afspraak voor grote/kleine beurt. Contact met de werkplaatsreceptie gaat prettig en makkelijk. Wanneer er iets belangrijks moet worden vervangen wegens slijtage of schade, word ik daarover geïnformeerd. Een afspraak voor het wisselen van zomer-/winterwielen moet ik wel zelf maken. Tijdens het wachten kan gratis gebruik worden gemaakt van koffie-/theefaciliteiten. Afstand houden tot andere klanten in het kader van coronamaatregelen is prima mogelijk.

I.Stargardt (Doetinchem)
15-07-2021

Vanaf het binnenkomen van de showroom tot en met het verlaten, heb ik alleen maar positieve ervaringen.

Joop Korff
15-07-2021

Vriendelijk, servicegericht en oprechte aandacht voor de klant.

Weelink (Doetinchem )
09-07-2021

Het service-niveau ligt hoog, het personeel is kundig en vriendelijk, er wordt meegedacht; dit alles geeft je vertrouwen in deze zaak!

Arno Driessen (Zelhem)
09-07-2021

Ik kom al 37 jaar bij deze dealer voor onderhoud en koop van de auto. Dat zou niet zo zijn als ik niet tevreden was.

mevr. S.E. Kuiters Duijm (Beuningen)
23-06-2021

Vriendelijk personeel, nemen de tijd en weten waar ze over praten.

Mevr te Pas (Gendringen)
23-06-2021

We zijn altijd vriendelijk en correct behandeld, zo ook onze auto, ook al is het een leaseauto.

E.R.H van den Broek (Doetinchem )
21-06-2021

Vriendelijk, vlot, open, eerlijk, betrouwbaar en correct.

Tonnie Oosterhoff (Doetinchem)
21-06-2021

Goede service, eerlijke informatie.

Anja (Doetinchem)
11-06-2021

Personeel is altijd vriendelijk en behulpzaam. Eigenaar komt altijd even een praatje maken.

K Schoeman (Zelhem)
03-06-2021

Erg gastvrij en hartelijk ontvangen. Waarbij ik duidelijke uitleg en informatie heb gekregen over mijn nieuwe auto.

Christine Langejan (Doesburg )
27-05-2021

Een deskundig bedrijf waar persoonlijk contact nog hoog in het vaandel staat.

Dhr Veer
19-05-2021