9,3
637 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Ten Have

9,3

637 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

accuraat en klantvriendelijk

Anoniem
21-10-2014

Prima dealer, vriendelijk en klantgericht.

Anoniem
21-10-2014

Prettige mensen

Gerie en Mauritz Richter (Apeldoorn)
21-10-2014

Afspraaktijd werd correct gehandhaafd; duur van de servicebeurt ook correct; ik had nog een tegoedbon van de garage, maar toen ik al betaald had via pin, kon dit niet meer toegepast worden

Fred Meijer (Beek Ubbergen)
21-10-2014

Een nette ontvangst met duidelijke tekst en uitleg

M Rondeel (Aalten)
20-10-2014

Omdat de service en de afspraak altijd kloppen. Heel hartelijk dank hiervoor.

Heerink (Doetinchem)
16-10-2014

Van begin tot einde top behandeld

Anoniem
16-10-2014

het is een gewoon een nuchter bedrijf die weten hoe ze met klanten om moeten gaan en geen poespas

RAV4 rijder
13-10-2014

Persoonlijke benadering, klantvriendelijkheid op alle fronten; ook van medewerkers werkplaats en receptie. Kennis van zaken, goede onderhandelingsmogelijkheden en prima technische informatie. Kortom, de slogan De Klant is Koning wordt volledig in praktijk gebracht.

Anoniem
09-10-2014

Klantvriendelijkheid goede service.

Anoniem
08-10-2014

wij zijn erg tevreden over de service van de dealer

Anoniem
08-10-2014

Conform de verwachting geholpen. Adequaat en vriendelijk.

Anoniem
07-10-2014

om dat het een helle goede garage is en je niet zo gauw voor verassingen komt te staan dan is er altijd op tijd een belletje

Mar Brons (Vlaardingen)
06-10-2014

naar tevredenheid uitgevoerd.

Anoniem
01-10-2014

Bevalt goed en lekker dichtbij

Anoniem
01-10-2014

klantvriendelijk/klantgericht, laagdrempelig, goed afspraken maken, afspraken nakomen, betrouwbaar, lekkere koffie

Anoniem
29-09-2014

verkoop traject was ok. vervolg traject weet ik dus nog niet.

Anoniem
25-09-2014

Goede, snelle en altijd correcte afhandeling. Ze doen wat ze kunnen.

Anoniem
24-09-2014

Vriendelijk personeel Betrouwbare service

M T de Hooge (Silvolde)
24-09-2014

vriendelijk accuraat deskundig en een prima automerk

Stan Buil (Ulft)
24-09-2014

Ik krijg altijd het gevoel dat ik serieus wordt genomen en met respect wordt behandeld. Over het onderhoud wordt goed overleg gepleegd, worden ev. bijkomende kosten vooraf gemeld.

Anoniem
24-09-2014

ALTIJDE VRIENDELIJK EN BEHULPZAAM!!

cHRISTINE wENNEKER (dIDAM)
23-09-2014

De correcte afhandeling van het onderhoud aan mijn Toyota.

Anoniem
22-09-2014

goed service

Anoniem
19-09-2014

Moet nog afwachten.

Anoniem
19-09-2014

prima service en vriendelijk personeel

Anoniem
19-09-2014

vriendelijk personeel

Anoniem
10-09-2014

Klant gericht en vriendelijk.

Anoniem
10-09-2014

Het kan altijd beter

W.J.Fritz (Gendringen)
08-09-2014

Prima bedrijf

H.J. van der Meer (Apeldoorn)
02-09-2014

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.