9,3
637 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Ten Have

9,3

637 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Klantvriendelijk en een goede service.

Brigitte van Veen (Lichtenvoorde)
19-02-2021

Zeer goede service en klantvriendelijkheid.

Jan te Pas (Ulft)
29-01-2021

Uitstekende service in de vorm van een heldere communicatie. Daarna komen ze exact na wat ze gezegd hebben.

Manfred (Wehl)
29-01-2021

Prettig, persoonlijk en snel.

Dhr. Chevalking (Zelhem )
21-01-2021

Vriendelijke omgang, niets is te veel, perfecte afwikkeling, goede, hoge inruilprijs.

J. van Halteren (Doetinchem)
21-01-2021

Ten Have echt een hele fijne Toyota Dealer! Je wordt er altijd vriendelijk ontvangen. Wij komen al vele jaren bij Ten Have en blijven ook bij deze fijne garage! Mooie nette showroom! Altijd vriendelijke mensen! Van Verkoop tot monteurs.

Edwin te Winkel (Zutphen)
18-01-2021

Uiterst vriendelijk personeel, alsof je met je familie bezig bent. Er wordt ook uitstekend met je meegedacht als er iets moet gebeuren, zo kom je nooit voor verrassingen te staan. Gewoon perfect.

Cees Vrijhof (Braamt)
11-01-2021

Prima garage, heb ik een betere deal kunnen maken dan met mijn vorige garage.

Richo ( hsc ) Kaczmarek (Doetinchem )
07-01-2021

We zijn prima en correct ontvangen ondanks de beperkingen van de coronamaatregelen. Ook het verkoopproces verliep prima, hij dacht mee om onze gewenste auto te leveren.

Dhr. en mevr. Smid
07-01-2021

Zeer tevreden over de geleverde service!

Dhr Frank orth (Silvolde )
04-01-2021

Goede service, vriendelijk personeel en gemaakte afspraken waren worden goed nagekomen. Zijn zeer tevreden.

Miranda Selman (Heteren)
04-01-2021

Prima, je weet waar je aan toe bent. Aardig personeel.

Peter Terink (Hengelo Gld)
28-12-2020

Beste garage ooit meegemaakt.

Frans van den Waardenburg
16-12-2020

Ik zou bijna niet weten wat er nog te verbeteren valt.

Theo Liebrand
10-12-2020

De persoonlijke benadering van zowel de receptie, monteur en zeker door de directeur zelf, alles komt heel menselijk over, echt geweldig!

Henk Berendsen (Doetinchem )
10-12-2020

Mooi bedrijf met klantvriendelijke medewerkers. Medewerkers zijn duidelijk in de uit te voeren werkzaamheden en kosten, en leveren uitstekende service, ook als het werk wat langer duurt dan gepland.

Wouter ten Have (Zeddam)
03-12-2020

Ze zijn er erg vriendelijk, behulpzaam en correct.

Dhr Helmink (Doetinchem)
26-11-2020

Worden altijd vriendelijk geholpen. Dealer houdt zich aan de gemaakte afspraken.

CC Hennig van Essen
26-11-2020

Alles klopt.

Jan Hilferink (Silvolde)
26-11-2020

Zeer prettige dealer.

Van Ooststroom (Ruurlo)
26-11-2020

Bijzonder tevreden over de service en klantvriendelijkheid van het team op de locatie. Mijn volgende leaseauto zal ik zeker weer bij Ten Have gaan bestellen.

Monique Baars (Doesburg)
19-11-2020

Voor een niet technisch aangelegde automobilist als ik is het erg prettig te kunnen bouwen op een betrouwbare garage, die geheel volgens afspraak mijn auto goed onderhoud en meedenkt bij oplossingen als er een keer een probleem ontstaat. Een vriendelijke en gemoedelijke sfeer, men kent mij en mijn auto en weet waar ik wel en niet van gediend ben. Kortom, Ten Have Doetinchem is een garage waarmee ik met een goed gevoel vooruit kan wegrijden. Tot een volgende keer.

Dhr. W. Klein (Doetinchem)
19-11-2020

Prima garage.

Lex Putman (Doetinchem)
19-11-2020

Zeer professioneel bedrijf met een klant vriendelijk beleid.

H. Nijland
19-11-2020

De behandeling door was uitstekend, snel en behulpzaam.

R.rozer (Doetinchem)
12-11-2020

Dit is de 3de Aygo. Wordt altijd correct behandeld en krijg altijd een goede service. En er wordt meegedacht.

Gerard Galesloot (Doetinchem)
29-10-2020

Alles naar wens, doen exact die dingen waar we ons fijn bij voelen, deskundig, niet hyper commercieel/opdringerig, stukje humor, en snelle afhandeling en informeren regelmatig tijdens proces of alles naar wens is.

Jolanta himmel (Doetinchem)
15-10-2020

zoals gezegd vriendelijk, goede begeleiding, niets op aan te merken.

Dhr J.A. de Ruiter (Doetinchem)
08-10-2020

Ten Have is een betrouwbaar bedrijf met eerlijke en kundige mensen, zoals het een bedrijf uit de Achterhoek betaamt.

Ben Hebing (Ulft)
01-10-2020

Het ligt in mijn karakter om altijd te kijken of er nog iets beter kan. Maar ik kan niets ontdekken waar ik als consument blijer van zou worden. De service is goed, de mensen prettig en fijn in deze tijd is dat ik geen klantnummer ben maar dat ze me gewoon met de voornaam aanspreken en weten wie je bent. Zeer tevreden.

Corne van de Sande (Doetinchem)
25-09-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.