9,3
662 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Ten Have

9,3

662 beoordelingen

Filter

Ik kom al 37 jaar bij deze dealer voor onderhoud en koop van de auto. Dat zou niet zo zijn als ik niet tevreden was.

mevr. S.E. Kuiters Duijm (Beuningen)
23-06-2021

Vriendelijk personeel, nemen de tijd en weten waar ze over praten.

Mevr te Pas (Gendringen)
23-06-2021

We zijn altijd vriendelijk en correct behandeld, zo ook onze auto, ook al is het een leaseauto.

E.R.H van den Broek (Doetinchem )
21-06-2021

Vriendelijk, vlot, open, eerlijk, betrouwbaar en correct.

Tonnie Oosterhoff (Doetinchem)
21-06-2021

Goede service, eerlijke informatie.

Anja (Doetinchem)
11-06-2021

Personeel is altijd vriendelijk en behulpzaam. Eigenaar komt altijd even een praatje maken.

K Schoeman (Zelhem)
03-06-2021

Erg gastvrij en hartelijk ontvangen. Waarbij ik duidelijke uitleg en informatie heb gekregen over mijn nieuwe auto.

Christine Langejan (Doesburg )
27-05-2021

Een deskundig bedrijf waar persoonlijk contact nog hoog in het vaandel staat.

Dhr Veer
19-05-2021

Je wordt altijd vriendelijk te woord gestaan. De wachtruimte is prettig.

Margriet van de Kracht (Giesbeek)
05-05-2021

Prettige en correcte behandeling.

Willem Koopman (Dieren)
05-05-2021

Klantvriendelijk en staan altijd voor je klaar.

BWP Voltman (Doetinchem)
22-04-2021

Zeer vakkundig en klantvriendelijk bedrijf. Wat er beloofd wordt komen ze na.

B.Winters (Terborg )
21-04-2021

Garage ten Have komt gemaakte afspraken na, werkt snel en heeft mij nog nooit teleurgesteld.

Franck de Leng (Doetinchem )
15-04-2021

Vriendelijk, snel, betrouwbaar, denken met je mee.

Carletta (Doetinchem)
14-04-2021

8 is het hoogste dat ik geef in zulke gevallen. Volmaakt bestaat niet. De omgang met de medewerkers ervaar ik als positief. Bij het vinden van zaken die reparatie behoeven wordt men goed geïnformeerd. De onderhoudsbeurten zijn op de afgesproken tijd gereed.

Ir. Th. Roes (Doetinchem)
14-04-2021

Wij worden hier altijd heel fijn geholpen.

Jeanne Cantineaux (Doetinchem )
09-04-2021

Snel en goed geholpen.

Ben Berendsen (Doetinchem)
07-04-2021

Vriendelijk personeel, goede garage en eigenlijk nooit problemen.

Dhr J Eefting (Etten Gld)
07-04-2021

Prachtig Achterhoeks familiebedrijf die voor je klaar staan, ook voor een oude Toyota.

Martin Geurts (Doetinchem)
24-03-2021

Prettige, kundige behandeling en vriendelijke benadering.

Leny Stronks (Doetinchem)
18-03-2021

Dit is een adres die gewoon doet wat ze ook zegt. Prima communicatie en je wordt goed geholpen. Een pluim.

Jan te Pas (Doetinchem)
18-03-2021

Uitstekende en correcte service, goede koffie.

J.M. Feilzer
08-03-2021

Dit garagebedrijf laat blijken de klant correct te willen helpen en dat geeft een prettig gevoel zoals service bedoeld is!

Wim Berkelaar (zelhem)
05-03-2021

Ik ga graag naar ten Have, omdat er altijd met me meegedacht wordt, een oplossing gezocht wordt. Ze zijn vriendelijk, correct en professioneel.

Marijke Keltjens (Doetinchem)
22-02-2021

Eerlijk en goede service.

Dianne
22-02-2021

Klantvriendelijk en een goede service.

Brigitte van Veen (Lichtenvoorde)
19-02-2021

Zeer goede service en klantvriendelijkheid.

Jan te Pas (Ulft)
29-01-2021

Uitstekende service in de vorm van een heldere communicatie. Daarna komen ze exact na wat ze gezegd hebben.

Manfred (Wehl)
29-01-2021

Prettig, persoonlijk en snel.

Dhr. Chevalking (Zelhem )
21-01-2021

Vriendelijke omgang, niets is te veel, perfecte afwikkeling, goede, hoge inruilprijs.

J. van Halteren (Doetinchem)
21-01-2021