9,3
722 beoordelingen
Terug naar overzicht
Yaris mei1.jpg

Maak je auto voorjaarsklaar: onze top 3 tips

Rijd fris de lente in!

Tip 1: Zorg voor een fris klimaat

Sta je er weleens bij stil wat voor een lucht je inademt als je in je auto rijdt? Met een (actief) interieurfilter hou je tal van vuile stoffen buiten. Je kunt kiezen voor het standaard filter dat bestaat uit hoogwaardige niet-geweven stof of voor een filter met actieve koolstof. Door de koolstof weet dit filter tot 25 procent meer vervuiling aan zich te binden dan een standaard filter en het breekt tevens schadelijke stoffen als ozon, tolueen en benzeen af. Vooral voor mensen met gevoelige luchtwegen, astma en allergieën, is dit goed nieuws. Ook vervelende geuren van buiten worden door dit filter geneutraliseerd.

Direct je filter laten vervangen? Maak hier een afspraak.

airco interieurfilter.jpg

Tip 2: Helder zicht bij feller licht

Je ruitenwisservloeistof goed gevuld houden is hierin het eerste advies. Zo heb je geen last van vervuilde ruiten die extra onhandig zijn wanneer het zonniger wordt. Ook is het zo dat ruitenwissers slijten door gebruik en door weersomstandigheden. Zorg er dus voor dat de ruitenwissers altijd in topconditie zijn.

Hoe herkent je slijtage?

  • Als er strepen vormen
  • Als de ruitenwisserbladen over de voorruit stuiteren
  • Als het rubber los laat.

Je ruitenwisserbladen laten vervangen? Wij doen het graag voor je.

ruitenwissers-1140x420_tcm-22-688578.jpg

Tip 3: Voer een navigatie update uit

Het veranderende wegennetwerk kan zeer verwarrend zijn. Zeker op de drukke plekken. Met de meest actuele kaart in het navigatiesysteem hoef je je geen zorgen te maken. Je Toyota navigatie updaten? Voor de meest recente kaartinformatie doe je de Toyota Navigatie Update. Je kunt deze gemakkelijk online inplannen of even bellen via 0314-322611.

airco-1440x430a_tcm-22-1731195.jpg