9,3
720 beoordelingen
Terug naar overzicht
20201214_133244.jpg

Hoera, weer een extra duurzaam stapje

Het ecologisch plaatje willen we sterk op de voorgrond zetten. Niet alleen in duurzaam rijden maar ook in ons pand.

Een gebouw dat duurzaamheid ademt

Een Toyota komen bekijken in de showroom bij Ten Have of wachten op je werkplaats afspraak, is extra fijn als het kan in een aangenaam ingerichte en duurzame showroom omgeving.

Het is ons streven je te laten terechtkomen in een gebouw dat duurzaamheid ademt. Dit is een mooie stap in de richting daartoe!

We merken al jaren dat duurzaamheid voor ons, onze klanten en de rest van de wereld steeds belangijker is geworden. Nu kunnen we daar dus ook met onze showroom verlichting gepast op inspelen.

20201214_133141.jpg

Mensen krijgen hier de mogelijkheden om onze

Toyota’s te testen in zit en bekijken in kleur, daarom is de juiste verlichting enorm belangrijk.

Aangezien onze oppervlakte van de showroom hier aan de logistiekweg in Doetinchem, best ruim is, hadden we twee dagen nodig om dit tot uitvoer te brengen.

Het belevingsaspect vinden we samen met duurzaamheid erg belangrijk. Omdat de mensen vanuit de showroom ook soms wat langere tijd verblijven tijdens het wachten

op de werkplaatsafspraak, waar onze technici aan de slag zijn met hun auto, willen we aangenaam licht aanbieden. Daarnaast, niet in de laatste plaats, ook voor al ons eigen personeel
vanuit verschillende beroepen, is het juiste licht nodig!

lamp.jpg

We moesten er een tijdje op wachten maar het resultaat is ernaar

Met bovenstaande gebruikers van ons pand rekening houden, maakte dat de zoektocht naar het perfecte licht wat langer duurde. Het heeft dan ook even geduurd voor we de juiste LED verlichting vonden, maar het resultaat is er naar!

Mocht je nu een fan van duurzaam zijn en en ons persoonlijk willen spreken over het aanbod in hybride Toyota’s , voel je vrij! Bel Ten Have op 0314 322 611 en we staan telefonisch klaar voor al je vragen!

20201214_133244.jpg