9,3
722 beoordelingen
Terug naar overzicht
corolla-hybrid-1140x420_tcm-22-399054.jpg

Elektrisch rijden met Toyota Hybrid

Stoppen en opladen niet meer nodig

Benzine- en dieselmotoren hebben hun langste tijd gehad; 100% elektrisch rijden is volgens velen de toekomst. Maar nog niet alle bezwaren van elektrisch rijden zijn opgelost: de fiks hogere aanschafprijs van elektrische auto’s, de geringe actieradius en de afhankelijkheid van laadpalen. Hybride is de oplossing: een hybride auto is voordeliger in aanschaf, verbruikt veel minder brandstof, rijdt voor een groot deel elektrisch maar hoeft nooit te stoppen bij een laadpaal.

Het beste van twee werelden

In principe combineert een hybride Toyota het beste van twee werelden. Dankzij de jarenlange ontwikkeling kun je met een Toyota Hybrid bijvoorbeeld al meer dan 50% van de tijd elektrisch rijden. En de rest van de tijd rij je zeer zuinig, terwijl de hybride motor niet alleen de auto aandrijft, maar ook de batterij oplaadt. Het veel lagere brandstofverbruik zorgt natuurlijk ook voor een veel lagere CO2-uitstoot. In de afgelopen tien jaar hebben de ruim 115.000 Toyota Hybrid rijders in Nederland minstens 400 miljoen liter brandstof bespaard. Dat zijn serieuze getallen.

86% van verkochte Toyota’s is Toyota Hybrid

Niet minder dan 63% van alle hybride auto’s die in de periode van 2009 tot 2019 zijn verkocht, is een Toyota. Sterker nog: in 2019 was maar liefst 86% van alle verkochte Toyota’s een hybride. Op zichzelf is dat natuurlijk niet zo gek, want Toyota heeft dankzij zijn jarenlange expertise op het gebied van onder meer hybride aandrijving de betrouwbaarheid van zijn producten bewezen.

Toyota-New-Yaris-555_tcm-22-2207906.jpg
Toyota Switchdagen: bereken voordelen en stap over

Het is nu en de komende weken extra aantrekkelijk om te switchen naar Toyota – en geld en brandstof te besparen en tóch elektrisch te rijden. Tijdens de Toyota Switchdagen krijg je namelijk extra voordeel op elk van de maar liefst elf Toyota Hybrid modellen: tot wel € 3000,- bóvenop je inruilwaarde! Wil je weten hoeveel je kunt besparen? Doe de kentekencheck en bereken ook hoeveel brandstof en CO2-emissie je kunt besparen met een Toyota Hybrid.

Bereken uw inruilwaarde in 2 simpele stappen!

Wat kunt u verwachten?
  • Direct uw inruilwaarde

  • 100% vrijblijvend

  • Vanuit officiële Toyota dealer

Overzicht Toyota Hybrid modellen Inschrijven Toyota nieuwsbrief