9,3
722 beoordelingen
Terug naar overzicht
AYGO-Occasion-van-het-Jaar-2020-hero-1140-380.jpg

AYGO: Occasion van het Jaar

AYGO wint Occasionverkiezing 2020

Op zoek naar een goede tweedehandse auto? Een tweedehandse auto waar je op kunt bouwen en die er ook nog eens aantrekkelijk uitziet? Denk dan eens aan een tweedehandse Toyota AYGO. Die is namelijk door het onafhankelijke vakblad Automobiel Management uitgeroepen tot Occasion van het Jaar 2020!

Tweedehandse Toyota AYGO grote winnaar

Automobiel Management organiseert elk jaar de Occasionverkiezing. Dat doet het vakblad samen met gerenommeerde partijen als Marktplaats.nl, Macadam Nederland en VWE Automotive. Macadam is in Nederland marktleider op het vlak van voertuiginspectie na afloop van een leaseperiode (bijvoorbeeld private lease) en VWE is de Nederlandse autoriteit als het aankomt op voertuiginformatie. Marktplaats.nl kent iedereen wel. Samen met Automobiel Management kiezen ze de Occasion van het Jaar op basis van het online zoekgedrag van consumenten en hun uiteindelijke koopgedrag. De tweedehandse Toyota AYGO komt met 506 punten hierbij als grote winnaar uit de bus.

AYGO-Occasion-van-het-Jaar-2020-555-paars.jpg
Voor elk wat wils

Uit data van de drie hierboven genoemde partijen blijkt dat imago, beleving en garantie/zekerheid voor consumenten van doorslaggevende waarde zijn voor de daadwerkelijke aankoop van een tweedehandse auto. Punten waar een tweedehandse AYGO goed op scoort. Verder blijkt dat de laagste aanschafprijs niet altijd de belangrijkste reden is om een bepaalde tweedehandse auto aan te schaffen. De Toyota AYGO is een van de onderscheidende auto’s in zijn klasse met een heel eigen design. Ex- en interieur zijn volledig te personaliseren zodat bijna geen occasion van de AYGO hetzelfde is. Voor elk wat wils dus.

AYGO-Occasion-van-het-Jaar-2020-555-wit.jpg
Auto waarvan consument blij wordt

“De Toyota AYGO stond in voorgaande jaren al stevig in de top 5 en is met recht een auto waarvan de consument blij wordt”, aldus juryvoorzitter Remco Nieuwenbroek, ook hoofdredacteur van Automobiel Management. “Bovendien is de AYGO een model van een merk dat positief opvalt en dat menig autobedrijf graag in zijn voorraad wil hebben, al blijkt uit alle data dat dit maar van korte duur is. Een extra compliment is dat de AYGO zich als ex-privéleaseauto uitstekend staande houdt tussen al het volumegeweld van deze categorie auto’s.”

Meer info over AYGO Inschrijven Toyota nieuwsbrief